Leen-Jan Bontenbal uit Vierpolders is met zoontje Luuk druk aan het plukken in een van de rijen veldbloemen van Leijnes Plukland in Hellevoetsluis. Op de achtergrond eigenaresse Nanine Vijfvinkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Leen-Jan Bontenbal uit Vierpolders is met zoontje Luuk druk aan het plukken in een van de rijen veldbloemen van Leijnes Plukland in Hellevoetsluis. Op de achtergrond eigenaresse Nanine Vijfvinkel. © Peter de Jong Fotografie

Klaprozenattractie bij N57 maakt plaats voor lange stroken veldbloemen: ‘Mensen genieten ervan’

Vorig maand kon niemand om hun enorme klaprozenveld tussen de N57 en Langeweg in Hellevoetsluis heen. Nu kan iedereen genieten van de lange stroken veldbloemen van de familie Vijfvinkel.

  1. Voornse theaters zijn klaar voor nieuw seizoen (en dit kun je verwachten)
    PREMIUM

    Voornse theaters zijn klaar voor nieuw seizoen (en dit kun je verwachten)

    Theaterdirecteuren Corinne van Lelieveld van Twee Hondjes in Hellevoetsluis en Chantal Kradolfer van BREStheater in Brielle zijn klaar voor het theaterseizoen 2021-2022. Ongeacht of en welke coronamaatregelen er dan gelden. Bekende artiesten als Loes Luca, Ellen ten Damme, Pieter Derks, Peter Pannekoek en aanstormend talent komen naar hun theaters. ,,Het theater is ook een ontmoetingsplek. Mensen hebben daar ontzettend veel zin in. We staan gegarandeerd klaar met het biertje en de bitterballen’’, aldus Kradolfer.