Beachclub 8 in Rockanje werd vrijdag door brand verwoest. De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en de gemeente Westvoorne gaan de bluswatervoorziening bij het strand nader onderzoeken. Er was een 1500 meter lange slang nodig om bluswater naar het strand te laten stromen.
Volledig scherm
PREMIUM
Beachclub 8 in Rockanje werd vrijdag door brand verwoest. De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en de gemeente Westvoorne gaan de bluswatervoorziening bij het strand nader onderzoeken. Er was een 1500 meter lange slang nodig om bluswater naar het strand te laten stromen. © ANP

Nader onderzoek naar waterpunten Rockanje na brand in strandtent

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en de gemeente Westvoorne gaan onderzoek doen naar de bluswatervoorziening bij het strand van Rockanje.

  1. Verslagenheid maar ook optimisme na brand in Ouddorp: 'De natuur is machtig, die komt er weer bovenop’
    PREMIUM

    Verslagen­heid maar ook optimisme na brand in Ouddorp: 'De natuur is machtig, die komt er weer bovenop’

    De verzengende duinbrand die dinsdag bij Ouddorp zo’n acht hectare natuurgebied van De Punt in de as legde, doet niet alleen de lokale bevolking pijn. Ook de recreanten en vakantievierders in de Zuid-Hollandse badplaats zijn ontdaan door de troosteloze aanblik van de afgefikte bomen en struiken. Toch is er ook optimisme. ,,De natuur is zo machtig: over twee jaar is het hier weer groen.”