Volledig scherm
De politie vond tientallen pakketjes drugs. © Politie Nissewaard

Politie vindt duizenden euro’s en tientallen pakketjes drugs in Spijkenisse

De politie heeft gisteravond in Spijkenisse vijf verdachten aangehouden bij een drugsactie. Ook zijn duizenden euro’s en tientallen pakketjes drugs in beslag genomen. 

Eerst werden twee verdachten aangehouden die net drugs van een dealer hadden gekocht. Daarna werd ook de verkoper gearresteerd. Bij deze dealer werden pakjes drugs en honderden euro’s gevonden in zijn kleding en auto. 

Later op de avond deed de politie een inval in een huis in de wijk Waterland. Een speurhond ontdekte hier opnieuw een flinke hoeveelheid geld en drugs. In deze woning werden twee mannen aangehouden, onder wie de bewoner. Van de vijf verdachten zitten drie mannen nog  vast. De twee kopers zijn weer op vrije voeten. 

Vijf verdachten aangehouden. Duizenden euro's en honderden ponypacks met vermoedelijk cocaine in beslag genomen. Donderdag samen met @wijkagent_waterland_hekelingen, @politie_flexteam_zw en Opsporing Zuid-West een verdovendemiddelenactie in Spijkenisse gehouden. Hierbij werden twee verdachten op de openbare weg aangehouden die van een dealer hun verdovende middelen kochten. Vervolgens werd deze dealer op de openbare weg met toestemming van de Officier van Justitie aangehouden voor de handel in deze verdovende middelen. Bij de dealer werden tientallen ponypacks en honderden euro's in zijn kleding en auto aangetroffen. Omstreeks 19.20 uur deden we een instap en zoeking in een woning in de wijk Waterland. In de woning werd met hulp van een speurhond een aanzienlijke hoeveelheid geld en verdovende middelen aangetroffen. De twee mannen, waarvan één de bewoner betrof, werden beiden aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Drie verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten. De twee kopers zijn na verhoor heengezonden. Daarnaast zal er een bestuurlijke rapportage worden opgemaakt en worden verstrekt aan de burgemeester. Deze kan bestuurlijke maatregelen opleggen en de verhuurder van de woning informeren. De verhuurder gaat daarna waarschijnlijk een uitzettingsprocedure opstarten. #PolitieNissewaard #drugshandel #drugs #verdovendemiddelen #geld #beslag #dealer #inbeslaggenomen #verdachtenaangehouden #misdaadmagnietlonen #Nissewaard #Flexteam #wijkagenten #Opsporing #instacop #instapolice #politie #police

20 Likes, 0 Comments - Wijkagent👮‍♂️ Spijkenisse (@wijkagent.peter) on Instagram: "Vijf verdachten aangehouden. Duizenden euro's en honderden ponypacks met vermoedelijk cocaine in..."

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Voorne-Putten. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.