Sportscholen zijn al lange tijd gesloten. Er wordt al maandenlang alleen buiten in een tent gesport, zoals hier bij Warren's Sportinstituut in Hellevoetsluis. Dat is een mooi alternatief, maar blijft natuurlijk behelpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportscholen zijn al lange tijd gesloten. Er wordt al maandenlang alleen buiten in een tent gesport, zoals hier bij Warren's Sportinstituut in Hellevoetsluis. Dat is een mooi alternatief, maar blijft natuurlijk behelpen. © Frank de Roo

Sportschoolhouders tellen de dagen af: ‘We staan te popelen om weer te kunnen beginnen’

Terwijl terrassen, winkels en scholen heropenen, parken vol mensen zitten en Ajax-fans samendrommen, zijn de sportscholen nog altijd dicht. Het leidt tot gemengde reacties bij sportschoolhouders op Voorne-Putten. 

  1. Komt er wel of geen getijdencentrale bij de Brouwersdam? De minister vindt het eigenlijk te duur
    PREMIUM

    Komt er wel of geen getijden­cen­tra­le bij de Brouwers­dam? De minister vindt het eigenlijk te duur

    Was dat even schrikken. Op basis van onderzoek door TNO concludeert het ministerie van Economische Zaken dat er weinig muziek zit in elektriciteit uit water. Wat betekent dit voor de getijdencentrales die gepland zijn in de Brouwersdam en de Grevelingendam? ,,Zo springt het licht eerder op rood dan op groen’’, vreest directeur Peter Scheijgrond van Marine Energy Technologies.

Poll

Hoe vind jij dat de invasie door de Watergeuzen het best kan worden getoond?

  • Door het opgraven en tentoonstellen van de poort waardoor ze binnenkwamen (89%)
  • Door een houten toren als verbeelding van de poort te plaatsen. (11%)
620 stemmen