Stichting Vrienden van Carmen schenkt 150 knuffels aan de kinderafdeling van het ziekenhuis in Dirksland. Op de foto: secretaris van de stichting Bart Meijer, tante van Carmen Ina de Jong (rechts), patiënt Aron met zijn moeder en kinderarts Bax.
Volledig scherm
Stichting Vrienden van Carmen schenkt 150 knuffels aan de kinderafdeling van het ziekenhuis in Dirksland. Op de foto: secretaris van de stichting Bart Meijer, tante van Carmen Ina de Jong (rechts), patiënt Aron met zijn moeder en kinderarts Bax. © Stichting CuraMare

Warme knuffels voor zieke kinderen in Dirksland: ‘Een vriendje in moeilijke tijden’

Patiëntjes van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland krijgen een warme knuffel. Zo hebben ze een lief vriendje om bij zich te hebben tijdens hun verblijf.

  1. Artsen zeggen: zet een fietshelm op! Maar in landen om ons heen is het veel meer ingeburgerd
    PREMIUM
    poll

    Artsen zeggen: zet een fietshelm op! Maar in landen om ons heen is het veel meer ingebur­gerd

    Geen fietser die erover peinst een helm op te zetten. Toch zou dat wel verstandig zijn, zeggen artsen die een bewustwordingscampagne voeren. Een fietshelm reduceert niet alleen het aantal dodelijke ongevallen, maar ook de kans op onherstelbaar hersenletsel. ,,Vooral kinderen en oudere e-bikers lopen groot risico", zegt chirurg William Kramer van de denktank Artsen voor Veilig Fietsen.