Volledig scherm
De man, die zijn behoefte deed bij de autowasplaats, werd vastgelegd door de beveiligingscamera. © Beveiligingscamera's Leo's Autoservice

Wildpoeper doet behoefte bij tankstation

Een tankstation in Dirksland heeft maandagochtend bezoek gehad van een wildpoeper. Nadat de man iets na half acht ’s morgens zijn auto had volgegooid bij de pomp van Leo’s Autoservice, is hij doorgelopen richting de autowasplaats om daar zijn behoefte te doen. Het autoservicebedrijf heeft beelden van de wildpoepactie online gezet.

Volledig scherm
De wildpoeper in actie. © Beveiligingscamera's Leo's Autoservice

Leo Melissant, eigenaar van het bedrijf op bedrijventerrein De Watertoren, heeft de beelden gepubliceerd op de Facebookpagina van het bedrijf. ,,Ik heb het online gezet om duidelijk te maken dat je dit niet moet doen.” Het bericht is bijna drieduizend keer gedeeld op facebook. Volgens Melissant kon de man makkelijk richting de bosjes of het gebruikelijke toilet lopen en snapt dan ook niet wat de man bezielde.

Inmiddels heeft de dader zich bij het bedrijf gemeld en zijn excuses aangeboden. Melissant doet geen aangifte tegen de man. ,,De man is op deze manier al genoeg te kakken gezet”, aldus de pompeigenaar. Volgens Melissant is de wildpoeper zijn baan kwijtgeraakt vanwege het incident.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Voorne-Putten? Schrijf je hier gratis in!

Volledig scherm
De man deed zijn behoefte in de autowasplaats van Leo's Autoservice. © Google Streetview