Volledig scherm
Moeder Kimberley organiseert Cars for Diabetes - een evenement met zeker 200 auto's in Spijkenisse. © Peter de Jong Fotografie

Zoontje van Kimberley had ‘dag van zijn leven’ bij autoshow voor Diabetesfonds

videoHet evenement Cars for Diabetes heeft een bedrag van 2903,74 opgehaald voor het Diabetesfonds. De showdag is georganiseerd door Kimberley Masselink, haar zesjarige zoontje Devon heeft al drie jaar suikerziekte. ,,Hij heeft de dag van zijn leven gehad”.

‘Moe maar voldaan’ kijkt Kimberley terug op een succesvolle showdag. ,,Iedereen geeft alleen maar complimenten”, zegt ze blij. En haar zoontje, om wie het allemaal begonnen is, heeft het heel erg naar zijn zin gehad.

Onderzoek

Kimberley vindt dat er een ‘super bedrag’ met de dag is opgehaald.  Al voor het evenement vandaag was begonnen kwamen er talloze positieve berichten binnen. Ook op Facebook waren de reacties lovend, ,,Wat een mooi initiatief van je”. 

Met meer geld kunnen mensen met diabetes in de toekomst hopelijk beter geholpen worden. ,,Er is meer onderzoek nodig, bijvoorbeeld naar de kunstmatige alvleesklier”, vertelde Kimberley daar over. Ze wilde met het evenement vooral ook zoveel mogelijk kinderen met diabetes een mooie dag geven. Waarom die auto's? ,,Zelf gaan we regelmatig met zijn drietjes naar grote events en meetings. En dan straalt Devon helemaal en vergeet zijn diabetes!’’

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Voorne-Putten. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!