Volledig scherm
x © BVA Auctions

Materialen failliete Bossche autobedrijf Nieuwkoop onder de virtuele hamer

VUGHT - Een kampeerwagen, een sportauto, ladekasten, hefbruggen, de kantoor- en werkplaatsinventaris en verschillende onderdelen van het failliete Bossche autubedrijf Nieuwkoop Automotive Group gaan in opdracht van de curator onder de virtuele hamer.

De online faillissementsveiling wordt georganiseerd door het veilingplatform BVA Auctions uit Vught. Het grootste online veilinghuis van Europa waarop maandelijks ruim 860.000 biedingen worden gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. Tot en met 19 juni kunnen geïnteresseerden meebieden op ruim 400 kavels.

Overname 

Nieuwkoop is op 1 mei failliet verklaard. Het autobedrijf was ruim zestig jaar actief in Den Bosch en omgeving als (service)dealer voor de merken Mazda, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Skoda en Saab en Suzuki.

Nieuwkoop Automotive Group is inmiddels overgenomen door drie autobedrijven. De nieuwe eigenaren zijn Van den Udenhout, Oostendorp Autogroep en Content Auto. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement