In Het Klavier in Kaatsheuvel zit niet alleen het gemeentehuis, maar ook een café, theaterzaal, bibliotheek en ruimtes die worden verhuurd voor sociaal-culturele activiteiten.
Volledig scherm
PREMIUM
In Het Klavier in Kaatsheuvel zit niet alleen het gemeentehuis, maar ook een café, theaterzaal, bibliotheek en ruimtes die worden verhuurd voor sociaal-culturele activiteiten. © Pix4Profs / Jan Stads

Adviesbureau veegt vloer aan met gemeente Loon op Zand: ‘Beleid Klavier doet denken aan de middeleeuwen’

KAATSHEUVEL - Adviesbureau Lenting is snoeihard in zijn rapport over het beheer van gemeenschapshuis het Klavier in Kaatsheuvel. ‘Het doet denken aan de middeleeuwen’, is een van de conclusies in het rapport dat op last van de gemeenteraad openbaar is gemaakt.

  1. Beschamende avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II
    PREMIUM

    Beschamen­de avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II

    Door de doldwaze 3-2 nederlaag bij Jong PSV van gisteravond heeft Willem II nu 13 van de 21 gespeelde competitieduels níet gewonnen. Cijfers waarvoor een club die - sowieso qua status en budget - mee móét doen om promotie zich de ogen uit de kop moet schamen. Op deze manier komt zelfs deelname aan de play-offs serieus in gevaar. En dat is een dieptrieste en behoorlijk ernstige conclusie.