Met een druk op de knop en een hoop 'biologisch afbreekbare confetti' werd donderdagmiddag het startsein gegeven voor de bouw van drie nieuwe flats in Waalwijk. Van links naar rechts: wethouder Eric Daandels, Roel van Gurp van Casade en Frans Fonteijn van bouwonderneming BAM.
Volledig scherm
Met een druk op de knop en een hoop 'biologisch afbreekbare confetti' werd donderdagmiddag het startsein gegeven voor de bouw van drie nieuwe flats in Waalwijk. Van links naar rechts: wethouder Eric Daandels, Roel van Gurp van Casade en Frans Fonteijn van bouwonderneming BAM. © Casade

Bouw is van start: drie nieuwe flats in Bloemenoord Waalwijk

WAALWIJK - De klus is begonnen: de bouw van drie nieuwe flats in Bloemenoord in Waalwijk. Begin volgend jaar moeten de gebouwen klaar zijn. De naam van het nieuwe woongebied? Salviapark. 

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Dit was Nederland vandaag: 7 maart
  Play

  Dit was Nederland vandaag: 7 maart

 2. Zwitsers naar de stembus om boerkaverbod
  Play

  Zwitsers naar de stembus om boerkaver­bod