Volledig scherm
PREMIUM
Een campus voor arbeidsmigranten in Waalwijk. aan dergelijke grootschalige huisvesting denkt Heusden vooralsnog niet. Uit het beleidsplan dat in de maak is moet blijken of dat zo blijft. © Sylvia van de Ven


Huisvesting arbeidsmigranten: ‘Volkspeiling’ onder Heusdenaren

VLIJMEN - ‘Het wonen van arbeidsmigranten in de gemeente Heusden is geen probleem'. Als Heusdenaar mag je aangeven in hoeverre je het daar wel of niet mee eens bent. Het is een van de onderdelen van een online enquête die Heusden momenteel houdt. De uitkomsten worden gebruikt voor het huisvestingsbeleid dat Heusden gaat maken.

De online enquête, onder meer in te vullen via de Facebook-pagina van de gemeente, is overigens niet de enige manier waarop Heusden de meningen over dit onderwerp peilt. 

  1. Kleine jeugdoptocht Kwastenlaand heeft zijn voordelen

    Kleine jeugdop­tocht Kwas­tenlaand heeft zijn voordelen

    NIEUWKUIJK - De Kuijkse Kwasten bestaat vijftig jaar. Voor de jeugdoptocht in Kwastenlaand werden gisteren dan ook al jongens en meisjes in Nieuwkuijk uitgenodigd. Slechts een handvol groepen maakte daar gebruik van. “Het aantal kinderen in Nieuwkuijk loopt terug”, zegt Miranda van der Lee, “dat zal meetellen. Ik denk ook dat veel gezinnen met vakantie zijn.” Hoe dan ook: “Volgend jaar doen we weer mee. Gewoon vol blijven houden, wie weet groeit het dan weer.”