Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Britse en Poolse 'asfalteerders’ lichten bedrijf op in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - Een 52-jarige man uit Groot-Brittannië en een 42-jarige Pool zijn door de politie aangehouden omdat zij volgens de politie een bedrijf in Sprang-Capella op hebben gelicht. Het tweetal zei voor een asfalteringsbedrijf te werken, maar daar was niks van waar.

De twee hadden asfalt gelegd bij een bedrijf op de Wendelnesseweg-West in Sprang-Capelle en zeiden voor een asfalteringsbedrijf te werken. Na contact met dat bedrijf bleek daar niks van waar te zijn. Ook het geldbedrag wat het tweetal vroeg voor de werkzaamheden klopte niet.

Na overleg met justitie werd besloten om de twee mannen aan te houden. De auto van het tweetal, een Engelse Scania, werd in beslag genomen. De politie onderzoekt of zij ergens anders in Nederland schuldig hebben gemaakt aan oplichtingspraktijken. ,,Ga nooit in zee met dit soort lui. Hun praatje lijkt rooskleurig, maar achteraf kom je tot de conclusie dat je bent opgelicht", schrijft de politie op Facebook.

  1. Boek The Shakin’ Arrows ziet het licht: 'We hebben een prachtige carrière gehad’

    Boek The Shakin’ Arrows ziet het licht: 'We hebben een prachtige carrière gehad’

    WAALWIJK - Ton Duquesnoy (74) is een zeer bezige bij, dus het schrijven van een boek over zestig jaar The Shakin’ Arrows was alleen mogelijk als er lange vakanties in het buitenland werden geboekt. Na vierenhalf jaar is eindelijk het ei gelegd, zal Born for Rock ‘n Roll op zondag 27 oktober het eerste exemplaar in café-zaal ‘t Snoekske aan de leadgitarist en oprichter van de band worden overhandigd.