Rinske Zijlmans (l) en eigenares Mieke Boekhold van Bruidsboetiek Lovely Lady in Waalwijk in het magazijn, waar het arsenaal ongedragen bruidsjurken steeds groter wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Rinske Zijlmans (l) en eigenares Mieke Boekhold van Bruidsboetiek Lovely Lady in Waalwijk in het magazijn, waar het arsenaal ongedragen bruidsjurken steeds groter wordt. © Roel van der Aa

Bruiloften uitgesteld, gepland en weer uitgesteld: 'Er komt een stuwmeer aan trouwerijen op ons af’

De jaren 2020 en 2021 zullen vast de geschiedenis in gaan als jaren waarin het aantal gesloten huwelijken in een vrije val belandde. Dat merken ze in de trouwbusiness, en hoe! Maar er komt een tijd dat het weer kan. Toch? 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”