Impressie van de hightech campus met research en ontwikkelcentrum dat Jan Kelders sr. gaat bouwen op landgoed Steenenburg in Drunen.
Volledig scherm
Impressie van de hightech campus met research en ontwikkelcentrum dat Jan Kelders sr. gaat bouwen op landgoed Steenenburg in Drunen. © Jan Kelders sr.

Expertisecentrum JBZ wil naar medische campus Drunen

DEN BOSCH/DRUNEN - De eerste ‘bewoner’ van de nieuw te bouwen Health Campus op landgoed Steenenburg in Drunen heeft z’n handtekening gezet. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch wil met z’n MS Expertise Centrum en met de MS-tak van revalidatiecentrum Tolbrug verhuizen naar het voormalige Land van Ooit.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei