Het centrum van Waalwijk wordt flink op de schop genomen. Zijn winkeliers en vastgoedeigenaren ook bereid te investeren in een aantrekkelijker stadshart?
Volledig scherm
Het centrum van Waalwijk wordt flink op de schop genomen. Zijn winkeliers en vastgoedeigenaren ook bereid te investeren in een aantrekkelijker stadshart? © jan zandee

Extra geld voor een fraaier Waalwijk op de tocht: ‘Je zit als ondernemer aan je eigen boterham te knagen’

WAALWIJK - Het is zeer onzeker of winkeliers en vastgoedeigenaren een extra bijdrage gaan leveren aan een aantrekkelijker centrum in Waalwijk. Opnieuw zijn te weinig stemmen uitgebracht om dit veelbesproken plan uit te voeren. Dat is een forse tegenvaller. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.