Terrassen op de Vismarkt in Heusden. Omdat terrassen vanwege corona een deel van het jaar niet open mochten, krijgen de horeca-ondernemers terrashuur terug.
Volledig scherm
Terrassen op de Vismarkt in Heusden. Omdat terrassen vanwege corona een deel van het jaar niet open mochten, krijgen de horeca-ondernemers terrashuur terug. © Roel van der Aa

Heusden komt horeca, marktlui en organisatoren tegemoet: huren en leges terugbetaald

VLIJMEN - Organisatoren van evenementen in Heusden die vanwege de coronamaatregelen afgelast moesten worden, krijgen hun betaalde leges terug. Ook marktkooplui, horeca-ondernemers en de kermisexploitant krijgen een deel van de betaalde huur terug.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Braziliaanse president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronadoden'
  Play

  Braziliaan­se president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronado­den'