Waalwijker Burak Seferoglu wil arbeidsmigranten huisvesten in twee panden aan de Talmastraat. Eén van de woningen is nummer 23, het hoekhuis links op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Waalwijker Burak Seferoglu wil arbeidsmigranten huisvesten in twee panden aan de Talmastraat. Eén van de woningen is nummer 23, het hoekhuis links op de foto. © Dolph Cantrijn

Hoe conflict met kamerverhuurder Seferoglu een staartje krijgt: rechter haalt beleid Waalwijk onderuit

WAALWIJK - Waalwijk moet zich opnieuw buigen over de veelbesproken huisvesting van arbeidsmigranten in de Talmastraat. Die vergunning is tot nu toe altijd geweigerd aan Waalwijker Burak Seferoglu. Maar volgens de rechter rammelt de aanpak van de gemeente. Ze haalt het strengere beleid voor kamerverhuur onderuit. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.