Joep Trommelen
Volledig scherm
PREMIUM
Joep Trommelen © Marc Bolsius

‘Ik voorspel een ongekende euforie als de ballen weer mogen gaan rollen’

columnPsychologen adviseren af en toe ook eens aan wat anders dan corona te denken. Dat valt niet mee. Het virus heeft op dit moment alles in zijn klauwen. Inclusief de sport. In onze maatschappij misschien wel de hoofdbron van afleiding en ontspanning. Alles is afgelast.

Ik voorspel een ongekende euforie als de ballen weer mogen gaan rollen. Bij RKC Waalwijk moet diep in de harten van de clubleiding sprake zijn van rare opwinding. Een van de scenario's van voetbalbond KNVB is immers het niet uitspelen van de lopende competitie. Dat kan betekenen dat RKC, stijf onderaan in de eredivisie en gedoemd te degraderen, volgend seizoen toch weer op het hoogste niveau mag voetballen.

  1. Kunst als bindmiddel en uitlaatklep: met een grote of kleine k, het maakt niet uit
    PREMIUM
    column

    Kunst als bindmiddel en uitlaat­klep: met een grote of kleine k, het maakt niet uit

    Ook het Kunstencentrum Waalwijk heeft de deuren gesloten. Maar de digitale poort wijd geopend. De KCW Online Challenge is een wedstrijd in creatief zijn. Niet alleen voor cursisten van het KCW. Iedereen uit Waalwijk, Heusden, Aalburg en Loon op Zand mag meedoen. Met liedjes, tekeningen, filmpjes, alles mag. Zo lang het maar up te loaden is richting het KCW en het met gedachten en gevoelens omtrent het virus te maken heeft.