CBS de Zaaier in Andel.
Volledig scherm
CBS de Zaaier in Andel. © Marjolein Schouten

Leraren CBS De Zaaier steken leerlingen hart onder de riem

ANDEL - Op CBS De Zaaier in Andel hebben de leerkrachten een duidelijke boodschap voor de kinderen: Ze worden gemist! Het is stil op het plein, in de gangen en lokalen. Een vreemde leegte is het. Van de ene op de andere dag kwam aan de dagelijkse gang zaken op school een einde, door de beslissing om alle scholen in ieder geval tot 6 april te sluiten. 

,Er is de afgelopen weken hard gewerkt om het thuis werken voor alle kinderen op de rit te zetten en inmiddels loopt het behoorlijk goed. Dit is mede te danken aan de enorme inzet van ouders, die hun best doen de kinderen thuis te helpen. Een heel nieuwe situatie, die nog steeds wat onwerkelijk aanvoelt. Vandaar het bericht op de ramen van de school, duidelijk leesbaar voor iedereen die passeert", laat Marjolein Schouten weten,

CBS de Zaaier in Andel.
Volledig scherm
CBS de Zaaier in Andel. © Marjolein Schouten
  1. Kunst als bindmiddel en uitlaatklep: met een grote of kleine k, het maakt niet uit
    PREMIUM
    column

    Kunst als bindmiddel en uitlaat­klep: met een grote of kleine k, het maakt niet uit

    Ook het Kunstencentrum Waalwijk heeft de deuren gesloten. Maar de digitale poort wijd geopend. De KCW Online Challenge is een wedstrijd in creatief zijn. Niet alleen voor cursisten van het KCW. Iedereen uit Waalwijk, Heusden, Aalburg en Loon op Zand mag meedoen. Met liedjes, tekeningen, filmpjes, alles mag. Zo lang het maar up te loaden is richting het KCW en het met gedachten en gevoelens omtrent het virus te maken heeft.