Volledig scherm
Wie zijn mening wil geven over het parkeerbeleid in Waalwijk kan de komende dagen terecht in de discussiebus. © Opiniepijlers

Moet het parkeerbeleid in Waalwijk anders? Zeg het in de discussiebus!

WAALWIJK - In het centrum van Waalwijk staat de komende dagen een ‘discussiebus'. De gemeente wil van haar bezoekers weten wat men vindt van het huidige parkeerbeleid. 

Waalwijk is druk bezig met het verbeteren van het winkelcentrum. Het centrum moet bijvoorbeeld levendiger en groener worden, maar ook kleiner. Het winkelrondje wordt compacter met minder winkels en meer ruimte voor wonen en bijvoorbeeld kunst en cultuur. 

Parkeerbeleid

Waalwijk vraagt zich af of het parkeerbeleid daar nog wel bij aansluit en wat er eventueel zou moeten veranderen. De gemeente wil ook weten hoe het staat met de parkeerdruk in de wijken.  

Wie zijn mening wil geven kan vrijdag en zaterdag terecht bij de discussiebus. En volgende week op dinsdag, woensdag en donderdag. Alle dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. De bus staat geparkeerd op het parkeerterrein bij winkelcentrum De Els, behalve op woensdag. Dan staat de bus in het centrum op de weekmarkt.