Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Walter verloor in 2016 haar 31-jarige dochter Fleur aan lymfeklierkanker. Fleur onderging ook een behandeling bij Klaus Ross, maar die mocht niet baten. © Jan de Groen

Natuurgenezer Klaus Ross verschijnt vrijdag eindelijk voor de rechter: ‘Ik hoop voor de nabestaanden dat hij open en eerlijk is’

KREFELD - Vanaf vrijdag staat de Duitse natuurgenezer Klaus Ross terecht voor de dood van drie van zijn patiënten, onder wie twee Nederlanders. ,,Ik hoop voor de nabestaanden dat Klaus open en eerlijk zal zijn over wat er gebeurd is.”

De rouwkaart heeft Klaus Ross misschien nog net van de mat kunnen rapen. Het bericht over de dood van de 31-jarige Fleur Walter uit Maassluis kwam precies op het moment dat natuurgenezer Ross de deuren van zijn Duitse kliniek voorgoed moest sluiten. Het was juli 2016 en Ross was het middelpunt van een regelrecht drama. Drie van zijn patiënten waren na een behandeling bij Ross onverwacht overleden.

  1. Veiligheidsregio peilt mening over NL-Alert na brand Waalwijk

    Veilig­heids­re­gio peilt mening over NL-Alert na brand Waalwijk

    WAALWIJK - Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant houdt op internet een enquête over de ervaringen met het NL-Alert tijdens de brand bij afvalverwerkingsbedrijf Maton in Waalwijk. De brandende berg bouwafval zorgde voor veel rook, die richting Waalwijk trok. Er ging maandagavond twee keer een oproep uit om ramen en deuren gesloten te houden, maar niet iedereen kreeg de berichten op z'n mobiel binnen, zo bleek uit de vele reacties.