Een ballonnetje wordt gevuld met lachgas.
Volledig scherm
Een ballonnetje wordt gevuld met lachgas. © ANP XTRA

Niet bepaald vrolijk van lachgas, Heusden wil ‘totaalverbod’

VLIJMEN - Lachgasgebruikers in Heusden zóuden het al een stuk moeilijker gaan krijgen. Maar het zou zomaar kunnen dat de regels nóg strenger gaan worden. Met een totaalverbod op het gebruik en de verkoop van lachgas op straat. En als het kan, wil Heusden de hoeveelheid lachgas die mensen in voorraad hebben, aan banden leggen.

 1. Mikkers op de foto
  LEZERSBRIEF

  Mikkers op de foto

  Afgelopen zaterdag zondag een artikel in de krant: ‘Den Bosch mag zichzelf meer op de borst kloppen’ met een foto van onze burgermeester. Die foto zegt gelijk alles waarom we ons niet echt veilig voelen als we op een drukke dag door het centrum van den Bosch lopen. Rechts op de achtergrond een gezin incl. hond en links een fietser. Dat laatste daar gaat het om. Als je met je partner door het winkelgebied loopt duf je bv niets aan te wijzen bang dat je een fietser van de fiets slaat of dat je zelf gewond raakt. Kortom Burgervader ban de fietsen uit het centrum, zeker op de drukke dagen!!
  's-Hertogenbosch
 2. Een ingenieuze hennepkwekerij in Tilburg stond zowat op instorten: ‘Als vader schaam ik me’
  PREMIUM
  Voor de rechter

  Een ingenieuze hennepkwe­ke­rij in Tilburg stond zowat op instorten: ‘Als vader schaam ik me’

  BREDA/TILBURG - Dat de honderden hennepplanten niet bedolven zijn onder de vloer van de Tilburgse autogarage aan de Jules de Beerstraat is bijna een wonder. Onder een hefbrug was een ruimte gegraven die wel werd gestut, maar het zaakje stond zowat op instorten. Een 40-jarige Waalwijker werd onder druk gezet om een oogje dicht te knijpen. ,,Als vader schaam ik me daarvoor.”
  Waalwijk