Bij bedrijventerrein Haven staat al een flink aantal grote distributiecentra. De gemeente Waalwijk probeert nu meer kavels aan de man te brengen.
Volledig scherm
Bij bedrijventerrein Haven staat al een flink aantal grote distributiecentra. De gemeente Waalwijk probeert nu meer kavels aan de man te brengen. © Airpro Waalwijk

Nieuwbouw autoconcern Van Mossel in Waalwijk start snel, maar wie volgt? ‘Bedrijven staan in de rij’

WAALWIJK - Bedrijven staan te dringen voor een kavel op het Waalwijkse bedrijventerrein Haven Acht Oost. De gemeente is nu in gesprek met meerdere partijen, die zich daar graag willen vestigen. Autoconcern Van Mossel staat al in de startblokken. De bouw van zijn nieuwe logistiek centrum op Haven Acht Oost start waarschijnlijk eind juni.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.