Wijnand van Delft (l), eigenaar van onder meer Het Lokaal in Drunen biedt namens een aantal horeca-ondernemers uit de gemeente Heusden de sleutels van hun zaken aan burgermeester Willemijn van Hees aan om aandacht te vragen voor hun penibele situatie. Verder vlnr. horeca-ondernemers Wilco van Delft en Roel van den Oever, wethouder Thom Blankers en horeca-man Marcel Junggeburth.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijnand van Delft (l), eigenaar van onder meer Het Lokaal in Drunen biedt namens een aantal horeca-ondernemers uit de gemeente Heusden de sleutels van hun zaken aan burgermeester Willemijn van Hees aan om aandacht te vragen voor hun penibele situatie. Verder vlnr. horeca-ondernemers Wilco van Delft en Roel van den Oever, wethouder Thom Blankers en horeca-man Marcel Junggeburth. © Roel van der Aa

Noodkreet van Heusdense horeca: ondernemers leveren sleutels in bij burgemeester

DRUNEN - De actie mag dan ludiek zijn, de boodschap is dat allerminst. De symbolische overhandiging van de sleutels van twintig Heusdense horecazaken aan burgemeester Willemijn van Hees is vooral een keiharde noodkreet. Met maar één doel: ,,Nu de terrassen open, want het geld is op.”

 1. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie