Volledig scherm
De gewonde man werd in de Wielstraat gevonden © FPMB

Onderzoek naar schietincident in Veen loopt

VEEN - De dader van het schietincident in Veen is nog niet gepakt, dat laat de politie weten. Vrijdagmiddag liep er een bebloede man door Veen. Er was op hem geschoten. Na het incident is de politie meteen een onderzoek gestart. Ze zijn op zoek naar getuigen. 

Bij de politie kwam rond 16.30 uur de melding binnen dat er op iemand was geschoten in de Wielstraat in Veen. Diegene raakte daarbij gewond. Meerdere politie-eenheden, een ambulance en traumahelikopter werden erop af gestuurd.

In de tuin van een woning zat inderdaad een gewonde man. Ambulancepersoneel heeft hem geholpen en daarna naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie is gelijk een onderzoek gestart in de straat. Daar vonden ze op verschillende plekken bloed. Volgens getuigen was er een grijze auto weggereden, maar het is nog onduidelijk wat voor rol de inzittenden spelen in deze zaak. 

Het is nog niet mogelijk geweest om uitgebreid met het slachtoffer te praten. De politie heeft daarom nog veel vragen en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie. Dat kan ook anoniem.