De gordijnen en planten ontbreken nog, maar verder is het restaurant van Residentie Moller in Waalwijk klaar. Bewoonster Jeanette Struijk krijgt van hostess Charlotte Bakker het allereerste kopje koffie.
Volledig scherm
PREMIUM
De gordijnen en planten ontbreken nog, maar verder is het restaurant van Residentie Moller in Waalwijk klaar. Bewoonster Jeanette Struijk krijgt van hostess Charlotte Bakker het allereerste kopje koffie. © Roel van der Aa

Oud-schooldirecteur woont nu in omgebouwd Mollercollege: ‘Ik was de eerste die zich inschreef’

WAALWIJK - De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in Residentie Moller. De voormalige middelbare school aan de Burgemeester Moonenlaan in Waalwijk is omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Sommige bewoners hebben een speciale band met het schoolgebouw. ,,Ik wist meteen, dáár wil ik wonen.”

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april

 2. Honderd mensen gewond bij treinongeluk Egypte
  Play

  Honderd mensen gewond bij treinonge­luk Egypte