Een van de vele foto's van de Audi RS4 op Autogespot.nl, uiteraard toen nog gewoon in bezit van de rechtmatige eigenaar. ,,Die man achter het stuur ... dat ben ik.”
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de vele foto's van de Audi RS4 op Autogespot.nl, uiteraard toen nog gewoon in bezit van de rechtmatige eigenaar. ,,Die man achter het stuur ... dat ben ik.” © Autogespot.nl

Zwaarbeveiligde Audi RS4 toch gejat... god weet wat er nu mee gebeurt

Zulke mooie achtcilinders als de Audi RS4 van Rob van Opzeeland uit Haarsteeg worden niet meer gemaakt. Dat weten autodieven ook. Ze kregen de zwaarbeveiligde bolide toch aan de praat en om weg te komen ramden ze gewoon de poort open.

Het Facebookbericht van Rob van Opzeeland uit Haarsteeg spreekt boekdelen. ‘Helaas is vannacht om 3.52 uur mijn Audi RS4 gestolen in Haarsteeg bij Den Bosch. Kenteken 9-SPG-90 goed herkenbaar omdat alle logo’s/emblemen eraf zijn. En het uitbundige chroom wat normaal is op een RS4 is zwart. Politie is ermee bezig en verzekeraar in verband met een volgsysteem. Camerabeelden zijn bij politie. Als iemand iets ziet graag direct politie bellen. Update: Onderzoek leert dat aan voorkant lichte schade op auto zal zitten. Onze poort is met de auto open geramd.’

  1. Blije gezichten bij ‘coronaverrassingstas’ in Heusden: ‘Ik ben blij met deze aandacht’

    Blije gezichten bij ‘coronaver­ras­sings­tas’ in Heusden: ‘Ik ben blij met deze aandacht’

    HEUSDEN - Voor Ali Prins (77 jaar) uit Oudheusden was de coronaverrassingstas, die ze vandaag ontving, een schot in de roos. "Ik ben erg blij met deze aandacht voor oudere en eenzame mensen in ons dorp. Door de crisis kom ik nauwelijks de deur meer uit. Verder heb ik alle kastjes al schoongemaakt. Mijn dochter doet de boodschappen." Prins is een van de honderdvijftig ouderen aan wie de kleurrijke verrassingstas werd overhandigd. De tas is een initiatief van Buurt Bestuurt, Contour de Twern, Woonveste, de Coöp en voetbalclub HCC.