Volledig scherm
© Sven Menschel

Elvis Presley voor het eerst in Wageningen

WAGENINGEN - Uitgerekend op de dag dat president Trump hem postuum de Medal of Freedom toekende, stond Elvis Presley op het podium in Fletcher Hotel de Wageningsche Berg. Niet de echte natuurlijk, want die overleed in 1977, maar liefst vijf imitators van The King. 

In de uitverkochte zaal trad onder anderen Ben Thompson op. Hij kan Elvis het best van iedereen vertolken, want hij is wereldkampioen van de Ultimate Elvis Tribute Artist Contest. Het Britse duo Mills & Boone zorgde bij elk Elvis-optreden voor de achtergrondzang. 

De ongeveer 450 bezoekers genoten vrijdag met volle teugen van vijf keer Elvis. ,,Met heel hun Elvis hart en ziel gaven ze hun beste tribute aan de vetkuif en de pelvis’’, vond organisator Petrie Kuizenga. ,,Wereldacts waar The King zelf jaloers op zou zijn geweest.’’ 

Kerstshow

Ook zaterdag  en zondag staat het hotel op de Berg in het teken van Elvis. Op 23 december is daar ook een  speciale Elvis Christmas Show.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement