Gérard Grubben (82) heeft een boek geschreven over zijn memoires. Dit gaar vooral over zijn leven in Afrika en over groenten en planten waar hij in gespecialiseerd is.
Volledig scherm
PREMIUM
Gérard Grubben (82) heeft een boek geschreven over zijn memoires. Dit gaar vooral over zijn leven in Afrika en over groenten en planten waar hij in gespecialiseerd is. © Theo Peeters

In Wageningen kwam Gérard Grubben los uit het enge dorpse leven

WAGENINGEN - Boerenzoon Gérard Grubben (81) uit Maasbree kwam in 1957 voor zijn studie naar Wageningen en reisde daarna als tropisch landbouwdeskundige de hele wereld over. Nu heeft hij een boek geschreven over zijn veelbewogen leven.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meer dan 15 jaar was Roger van Hoesel het gezicht van Food Valley, nu vertrekt hij: ‘Een jongensboek’
    PREMIUM
    Vrijdaginterview

    Meer dan 15 jaar was Roger van Hoesel het gezicht van Food Valley, nu vertrekt hij: ‘Een jongens­boek’

    WAGENINGEN/ DEN BOSCH - Meer dan 15 jaar was hij het gezicht van de stichting Food Valley. Sinds een paar weken echter moet Food Valley NL, zoals het tegenwoordig heet, het doen zonder Roger van Hoesel. De geboren Limburger begon voor zichzelf. In 2004 werd hij als relatieve buitenstaander gekozen uit 136 sollicitanten. Anno 2020 is Van Hoesel uitgegroeid tot Mr. Food Valley.