Volledig scherm
Van het een café aan de Heerenstraat in Wageningen is een glas uit de schuifpui geduwd. © Bert/112 Nieuws Wageningen

Inbraak in café in Wageningen is puzzel voor de politie

WAGENINGEN - Een puzzel, lijkt het: de inbraak in de nacht van zaterdag op zondag aan de achterzijde van een café aan de Heerenstraat in Wageningen. Daar zag de eigenaar vanochtend dat er een glas uit een deur van de pui was gedrukt. De ruit stond geleund tegen een tafel en stoel binnen en was nog heel.

De politie is zondagochtend aan de aan de achterzijde gelegen Conventstraat begonnen met sporenonderzoek en probeert de stukjes in elkaar te passen. Dat er iemand is binnen geweest is duidelijk. Tegelijkertijd is aan de overkant van de straat een elektrische fiets aangetroffen met op de bagagedrager een mobiele telefoon en een powerbank. In een hoekje naast het café lagen de bijbehorende accu en fietssleutel. 

Er zou een man zijn opgepakt. Of hij iets met de inbraak te maken heeft, of de fiets van hem is en wat er zich precies heeft afgespeeld in de Conventstraat moet nog blijken.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement