Volledig scherm
Het stadion op de Wageningse Berg. © Herman Stöver

Met KAA Gent herleven oude tijden in de Wageningse bossen

videoWAGENINGEN - Het was vroeger vaste kost in deze tijd van het jaar. Bij het begin van de voorbereiding van het voetbalseizoen kon je de spelers van FC Wageningen met enige regelmaat spotten tijdens een duurloop in de bossen in de buurt van het stadion. KAA Gent deed deze oude tijden herleven.

De Belgische topclub is op trainingskamp in Wageningen. De Belgen verblijven in Fletcher Hotel De Wageningsche Berg en trainen in het nabij gelegen stadion De Wageningse Berg.

En soms zijn ze in het bos te vinden. Dinsdag renden de voetballers in alle vroegte, nog voor hun ontbijt, in de bossen van Oranje Nassau’s Oord.

Vaste gast

KAA Gent blijft nog tot vrijdag in Wageningen. De volgende club die zijn opwachting maakt in het stadion is Al-Jazira uit Abu Dhabi.

De ploeg, nu onder leiding van de Nederlandse trainer Jurgen Streppel, komt al voor het vierde jaar op rij naar Wageningen. Eerder was het Duitse Preussen Münster al te gast op de Berg.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement