Volledig scherm
De stadswinkel van Wageningen opende deze woensdag de deuren in een nieuw pand. © Sven Menschel

Nieuwe winkel in Wageningen waar je niets kunt kopen

WAGENINGEN-  De Wageningse binnenstad is weer een winkel rijker, al zullen koopjesjagers er teleurgesteld worden. De huurder is de gemeente Wageningen die in het oude pand van bakkerij Stolk de binnenstadswinkel heropende. 

De binnenstadswinkel, een plek om in gesprek te gaan met inwoners, vooral over de binnenstad zelf, moest op haar vorige locatie de deuren sluiten. Het oude pand aan de Markt wordt overgenomen door Brownies & Downies, dat nu al in het pand naast de winkel zit en flink gaat uitbreiden. Al snel is er een nieuw pand gevonden. 

Elke woensdag (van 11.00 tot 12.00 uur) houdt wethouder Dennis Gudden in de nieuwe winkel een open spreekuur in de oude bakkerij.  Ook vrijdagmiddag (14.30-17.00 uur) is er een inloop. 

Een houten plaat voor rolstoelers

Dat de winkel niet toegankelijk is voor rolstoelers wordt nu ondervangen door een houten plaat, de gemeente heeft eerder aangegeven dit probleem te onderkennen en te zoeken naar een oplossing. 

Volledig scherm
© Sven Menschel
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement