Verdwenen profclubs komen samen op De Wageningse Berg

VIDEOWAGENINGEN - FC Wageningen, SVV Schiedam, VC Vlissingen, HFC Haarlem, RBC Roosendaal, AGOVV en SC Veendam. Voor even kwamen deze verdwenen profclubs gisteravond weer tot leven. 

Voetbaltijdschrift Staantribune organiseerde de ‘Avond van de Verdwenen Profclubs’ in het drukbezochte businesshome van stadion De Wageningse Berg.

Gerdo Hazelhekke

Ook werd het eerste exemplaar van het door Martijn Schwillens geschreven boek ‘Verdwenen Profclubs – Verbonden door de ondergang’ gepresenteerd. De auteur wijdde hierin ook een hoofdstuk aan FC Wageningen. 

In dat kader sprak Schwillens onder meer met voormalig topschutter Gerdo Hazelhekke, clubman Eus van Vijfeijken, middenvelder Lodewijk de Kruif en supporter Gerdo van de Peppel. Het boek is te bestellen via de webshop van Staantribune.

Martijn Schwillens (links) vertelt over het boek Verdwenen Profclubs dat hij heeft geschreven.
Volledig scherm
Martijn Schwillens (links) vertelt over het boek Verdwenen Profclubs dat hij heeft geschreven. © Herman Stöver
Voormalig FC Wageningen-speler Gerdo Hazelhekke (rechts) haalt herinneringen op aan oude tijden met pen en papier ind e aanslag.
Volledig scherm
Voormalig FC Wageningen-speler Gerdo Hazelhekke (rechts) haalt herinneringen op aan oude tijden met pen en papier ind e aanslag. © Herman Stöver