Volledig scherm
Stockfoto. © Hein Eikenaar/BD

Verkeershinder door wegwerk in Wageningen

WAGENINGEN - Verkeer in Wageningen moet de komende tijd rekening houden met hinder door wegwerkzaamheden. Dat begint woensdag omdat dan de Ritzema Bosweg in Wageningen wordt geasfalteerd. 

Het gaat om werkzaamheden die gepland waren op 25 juli, maar die toen niet doorgingen vanwege de hitte. Het gaat om het deel van de N225 tussen de Diedenweg en de rotonde met de Generaal Foulkesweg. 

Verkeer vanuit Renkum richting Wageningen wordt omgeleid via de Generaal Foulkesweg richting de Diedenweg. Verkeer vanuit Wageningen naar Renkum ondervindt geen hinder van de werkzaamheden, omdat maar een deel van de weg wordt afgesloten. De gemeente verwacht dat de werkzaamheden duren van negen uur 's ochtends tot vier uur 's middags.

Rotonde van Lawickseallee

De gemeente Wageningen verricht van 30 september tot 6 oktober herstelwerkzaamheden aan de rotonde van de Lawickseallee, Marijkweg en Troelsstraweg. De betonelementen aan de binnenring van de rotonde zijn beschadigd door zwaar transport. Op de plek van de elementen komt nieuw beton te liggen. Omdat het beton moet uitharden, kunnen auto's en vrachtwagens een week lang geen gebruik van de rotonde maken. 

Het verkeer wordt via bebording omgeleid. Twee weken van te voren worden er tekstkarren geplaatst met een voorwaarschuwing over de afsluiting.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement