Dode bij schietpartij in Vlaardingen: politie schiet op verdachte

Update/videoBij een schietpartij in Vlaardingen is een 26-jarige man om het leven gekomen. Hij werd rond 20.15 uur op de Patrimoniumdwarsstraat aangetroffen met een schotwond in zijn borst. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De straat, gedecoreerd met gezellige kerstverlichting, veranderde woensdagavond plots in een plaats delict.

 1. Afgekeurde Erwin (39) is thuiszitten zat en wil dolgraag als vrijwilliger in de haven aan de slag
  Komt voor elkaar

  Afgekeurde Erwin (39) is thuiszit­ten zat en wil dolgraag als vrijwilli­ger in de haven aan de slag

  Als stuurman van een tachtig meter lang schip vervoerde Erwin Kooreman (39) ladingen over grote wateren. Op zee voelde hij zich vrij. Maar aan zijn droombaan kwam elf jaar geleden plotseling een eind. Na psychoses en waanbeelden werd hij afgekeurd. Nu slijt hij zijn dagen met wandelen en tv-kijken. Maar het allerliefste zou hij als vrijwilliger aan de slag gaan op of rond het water.
 2. Coal-keeper door het lint, good old Mourits slaat weer toe: lees hier alle verslagen van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Spelers Victoria'04 voelen zich bedreigd en stappen van het veld: lees hier alle verslagen van het amateur­voet­bal

  Een wedstrijd van het Rotterdamse Coal haalde vandaag weer het einde niet. Dieptepunt was de rol van keeper Amel Avdic. Hij kreeg rood, bedreigde de scheidsrechter en sloeg een tegenstander. TOGB kan terugkijken op een betere wedstrijd, tegen de verwachting wonnen ze bij de koploper. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen