Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Eigenaardige smoes inklimmer: ‘Ik was in een trailer geklommen om een tukje te doen’

Een inklimmer had zaterdag wel een heel bijzondere verklaring toen hij in Vlaardingen door de zeehavenpolitie werd betrapt in een vrachtwagen. De man zei dat hij in Duitsland in een trailer was geklommen om een tukkie te doen. Toen hij uit zijn roes ontwaakte, was hij opeens in de haringstad.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Henk de Zeeuw doet bij ADO Den Haag en Zwaluwen een ‘Henk Frasertje’: ‘Ik ben een bevoorrecht mens’
  PREMIUM

  Henk de Zeeuw doet bij ADO Den Haag en Zwaluwen een ‘Henk Frasertje’: ‘Ik ben een bevoor­recht mens’

  Henk de Zeeuw doet een ‘Henk Frasertje’, zo kondigde zijn club Zwaluwen de dubbelrol aan die de hoofdtrainer van de Vlaardingse hoofdklasser dit seizoen vervult in combinatie met zijn rol als veldtrainer bij ADO Den Haag onder 21. Voor de 40-jarige coach staat elke dag in het teken van voetbal, terwijl hij eerder nog de leiding had over veertig man bij een groot financieel bedrijf.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen