Volledig scherm
Impressie nieuwbouwwijk De Kade in Maassluis © Anedra

Enorme belangstelling bij start verkoop appartementen aan De Kade

De eerste fase van de nieuwe Maassluise woonwijk De Kade kan rekenen op enorm veel belangstelling. Afgelopen weekend kwamen liefst 250 geïnteresseerden af op de start van de verkoop van de eerste 28 appartementen.

De Kade Maassluis is een nieuwbouwproject van ongeveer 600 woningen met een grote diversiteit aan woningtypen in diverse prijsklassen. De locatie die direct grenst aan de Nieuwe Waterweg combineert eigentijds comfort met de authentieke sfeer van vroeger. De noordkant grenst aan het metrostation Maassluis-Centrum en aan de oostzijde bevindt zich de Boonervliet. De wijk krijgt een groen karakter en wordt de komende jaren gefaseerd aangelegd.

De inschrijftermijn voor de appartementen van Residence Boonersluys sluit woensdag 30 oktober om 10.00 uur. Diezelfde dag start om 19.00 uur in de exporuimte aan de Adriaan van Heelstraat de verkoopmanifestatie van de 68 grondgebonden woningen van deze eerste fase. Het gaat om 18 twee-onder-een-kapwoningen, 1 vrijstaande villa, 28 geschakelde woningen en 21 stadswoningen.

De gemeente Maassluis laat momenteel onderzoeken op welke manier de nieuwe wijk het beste ontsloten kan worden op de bestaande wegen.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen