Het in aanbouw zijnde Van der Valk Hotel in Schiedam lijkt aan de buitenkant zo goed als gereed, maar is dat nog niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Het in aanbouw zijnde Van der Valk Hotel in Schiedam lijkt aan de buitenkant zo goed als gereed, maar is dat nog niet. © Roel Dijkstra

Harde wind zorgt voor vertraging bij bouw, Van der Valk later open in Schiedam

De opening van het Van der Valk Hotel tegenover Sportpark Harga in Schiedam is vertraagd. De opening stond aanvankelijk gepland voor het najaar, maar dat wordt het voorjaar van 2022. De reden? Windverlet, oftewel harde wind waardoor er niet gebouwd kan worden. ,,Ik had er nog nooit van gehoord, maar blijkbaar is dat ook mogelijk”, vertelt Peter van den Hul, die samen met zijn vrouw Eveline van der Valk aan het roer komt te staan.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen