Arne van der Zande.
Volledig scherm
Arne van der Zande. © DIJKSTRA, ROEL

‘Kop van jut’ Arne van der Zande wil dat alle communicatie rondom zijn persoon openbaar wordt

Arne van der Zande vindt het onbegrijpelijk dat de Schiedamse burgemeester Cor Lamers niet het rapport van de Nationale Ombudsman volgt en blijft benadrukken dat hij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 niet integer heeft gehandeld. De Vlaardinger doet daarom een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Hij wil inzage in alle communicatie over zijn persoon.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Slechts twee potjes in eerste klasse vanwege corona: lees hier alle verslagen van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Slechts twee potjes in eerste klasse vanwege corona: lees hier alle verslagen van het amateur­voet­bal

  Zonder publiek langs de lijn konden de amateurs in het afgelopen weekeinde blijven voetballen, ondanks het oplopende aantal coronabesmettingen. Door verschillende uitbraken gingen er wel veel wedstrijden niet door. Zo waren er in de eerste klasse B slechts twee (!) wedstrijden. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen