De hulpdiensten rukken uit, maar het is al te laat; Shantienne Frans (34) komt te overlijden. De politie heeft een 20-jarige man uit Maassluis aangehouden die mogelijk betrokken zou zijn bij de dood van Frans.
Volledig scherm
De hulpdiensten rukken uit, maar het is al te laat; Shantienne Frans (34) komt te overlijden. De politie heeft een 20-jarige man uit Maassluis aangehouden die mogelijk betrokken zou zijn bij de dood van Frans. © MediaTV

Man (20) uit Maassluis aangehouden voor liquidatie Shantienne Frans (34)

Een 20-jarige man uit Maassluis is zondagavond aangehouden vanwege betrokkenheid bij de dood van Shantienne Frans (34). Frans werd op 22 mei neergeschoten op de Nassauhaven in Rotterdam. Zaterdagochtend werd ook al een 21-jarige Rotterdammer aangehouden in dezelfde zaak.

  1. ‘Sjoemelrector’ vluchtte naar Turkije, maar rechtszaak miljoenenfraude Islamitische Universiteit start toch
    PREMIUM

    ‘Sjoemel­rec­tor’ vluchtte naar Turkije, maar rechtszaak miljoenen­frau­de Islamiti­sche Universi­teit start toch

    Hij houdt zich al jarenlang schuil in Turkije en voorkwam zo dat de rechtszaak om miljoenenfraude op de omstreden voormalige Islamitische Universiteit in Rotterdam tegen hem werd behandeld. Maar in afwezigheid van voormalig rector Nedim B. (62) gaat de rechtszaak tegen hem toch van start. Mede door B. en een ander voormalig bestuurslid zou de Belastingdienst voor 8,5 miljoen euro zijn getild.