De steekpartij vond op 16 december plaats aan de Kraanvogellaan in Vlaardingen. De politie kwam ter plaatse, maar trof niemand meer aan.
Volledig scherm
De steekpartij vond op 16 december plaats aan de Kraanvogellaan in Vlaardingen. De politie kwam ter plaatse, maar trof niemand meer aan. © ANP

Man (39) nam het op tegen groep na beroving vriend en werd gestoken: 25-jarige Rotterdammer vast

De politie heeft een 25-jarige Rotterdammer aangehouden, vanwege een steekpartij in Vlaardingen. Het slachtoffer werd gestoken, nadat hij het voor zijn net beroofde vriend had opgenomen. De twee stonden tegenover een groep van vijf tot zeven personen.

  1. SC Feyenoord dieper in de penarie, pak slag voor Capelle: lees hier alles over het amateurvoetbal
    Voetbal Totaal

    Herrijze­nis VDL tevergeefs, VFC verliest net herstelde Pranger: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    Een gebrek aan voetbalintelligentie noemt SC Feyenoord-trainer André Stafleu het, maar je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat de vierdedivisionist na wéér een nederlaag dieper in de penarie zit. Verder kon dit weekeinde een 16-jarige invalkeeper de nederlaag van Strijen niet voorkomen. VDL was dicht bij een succesje, maar greep weer mis. Verder won Vierpolders wéér een derby. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen