De politie rukte op 2 mei 2019 massaal uit naar de Paulus Buysstraat in Vlaardingen, waar Boubker K. zijn ex-vrouw voor de ogen van zijn kinderen neerstak.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie rukte op 2 mei 2019 massaal uit naar de Paulus Buysstraat in Vlaardingen, waar Boubker K. zijn ex-vrouw voor de ogen van zijn kinderen neerstak. © Media TV

Man stak ex-vrouw bijna dood voor de ogen van hun kinderen: ‘Hij heeft iets verschrikkelijks gedaan’

Boubker K. viel zijn ex-vrouw voor de ogen van zijn drie kinderen aan met een mes en stak haar bijna dood. ‘Buitengewoon heftig’, aldus de officier van justitie die sprak van poging tot doodslag. ,,Dat het slachtoffer niet om het leven kwam, is niet K.'s verdienste.”

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen

 1. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'

 2. Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'
  Play

  Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'