Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man valt na ruzie van balkon in Schiedam

Een man is gisteravond van een balkon van een flat aan het Chopinplein in Schiedam-Groenoord gevallen. Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De politie zegt dat er voorafgaand aan de val een ruzie is geweest en doet nu verder onderzoek.

De man viel van de zesde etage en kwam vijf etages lager neer op het terras van een woning op de eerste verdieping.  Het zwaar gewonde slachtoffer werd daar met een hoogwerker van af gehaald en met spoed  naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de man er nu aan toe is, is niet bekend.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat momenteel nog steeds onderzoek wordt gedaan naar de toedracht van de val. Of de man zelf sprong of werd geduwd, is onduidelijk. Volgens buren was voor het incident plaatsvond in de woning ruzie gehoord. 

Veel bewoners reageerden geschokt op het incident. Meerdere mensen hebben de man naar beneden zien vallen en horen neerkomen. De politie is tot midden in de nacht bezig geweest met het onderzoek, onder andere op het balkon op de zesde verdieping.    

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen