Meisje (9) raakt bekneld in wielkast bestelbus Picnic in Schiedam

VideoEen 9-jarig meisje is vanmiddag in de Trelleborg in Schiedam onder een bestelbus van de bezorgdienst Picnic gekomen. Ze raakte met haar been bekneld in de wielkast van de wagen en is naar het ziekenhuis gebracht. 

Ze zat ongeveer een half uur vast. Het meisje is bevrijd door de brandweer en ambulancepersoneel heeft het kind onderzocht.  Ze is gewond aan haar been naar het Erasmus MC gebracht.

Het kind zou volgens een woordvoerder van Picnic hebben geholpen bij het bezorgen van de boodschappen. Toen zij en de bezorger klaar waren met uitruimen en de bestuurder wilde vertrekken, was het meisje niet meer in het zicht. Het meisje was gaan skateboarden en kon niet op tijd afremmen, aldus Picnic. Zo zou ze onder het achterwiel zijn beland.

,,De grootste zorg van Picnic gaat in de eerste plaats uit naar de toestand van het meisje en haar familie", laat Picnic in een reactie weten. De bezorger was volgens de woordvoerder zwaar aangeslagen. ,,Hij reed zeer voorzichtig en heeft het meisje niet (kunnen) zien.”

Volledig scherm
Meisje overreden door bestelbus bezorgdienst Picnic. © Media TV

Elke ochtend op de hoogte van laatste nieuws uit de regio Waterweg? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen