Volledig scherm
Andres Rose Burgemeester Annemiek Jetten © ARCHIEF DIJKSTRA, ROEL

Morgen in de Week van de Waterweg: Jetten vertrekt per direct en plotseling overlijden raadslid Andreas Rose

Er komt weer een nieuwe aflevering van de Week van de Waterweg aan. Verslaggever Tjerk van der Ende praat je hierin weer helemaal bij over het belangrijkste nieuws uit Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Hoek van Holland van deze week.

Jetten stal met haar regels, procedures en orde geen harten en stapte deze per direct op als burgemeester van Vlaardingen. Tjerk gaat in gesprek met raadsleden, inwoners en verslaggever Eric Oosterom. 

Schiedammers werden deze week opgeschrikt door het plotseling overlijden van raadslid Andreas Rose (57). Hij overleed woensdag aan een bloedvergiftiging. In de eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad zal worden stil gestaan bij deze trieste gebeurtenis. Onze verslaggever Sandra Don blikt terug op het leven van de markante politicus. 

Eindelijk is het zo ver: boksschool De Haan gaat officieel open in hun nieuwe pand aan de Singel. Tjerk neemt alvast een kijkje. 

Volgend jaar wordt Vlaardingen een stukje groener. Er komt namelijk een nieuw bos middenin een woonwijk te staan. GroenLinks-raadslid Neill Voorburg maakte zich hard voor de komst van het mini-bos nabij de Broekweg. 

De Week van de Waterweg is morgenochtend te zien in onze app en op deze site.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen