De Peperklip krijgt een nieuw onderkomen. Van links naar rechts Feya van Dreumel (Peperklip), Peter Jonkers (Primo) en wethouder Patricia van Aaken.
Volledig scherm
De Peperklip krijgt een nieuw onderkomen. Van links naar rechts Feya van Dreumel (Peperklip), Peter Jonkers (Primo) en wethouder Patricia van Aaken. © Wim van den Berg

Nieuwe school, 150 woningen en plek voor maatschappelijke voorzieningen in Schiedam-Oost

Een nieuwe school, 150 woningen en plek voor maatschappelijke voorzieningen. Dat moet het nieuwe Hart voor de wijk in Schiedam-Oost worden. Verschillende instellingen moeten hier samen met de school één nieuw onderdak krijgen. Dat moet een impuls aan de wijk geven. 

  1. SC Feyenoord dieper in de penarie, pak slag voor Capelle: lees hier alles over het amateurvoetbal
    Voetbal Totaal

    Herrijze­nis VDL tevergeefs, VFC verliest net herstelde Pranger: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    Een gebrek aan voetbalintelligentie noemt SC Feyenoord-trainer André Stafleu het, maar je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat de vierdedivisionist na wéér een nederlaag dieper in de penarie zit. Verder kon dit weekeinde een 16-jarige invalkeeper de nederlaag van Strijen niet voorkomen. VDL was dicht bij een succesje, maar greep weer mis. Verder won Vierpolders wéér een derby. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.