Rob Richters, een van de oprichters van Hotspot Hutspot, ontvangt een cheque van Rotary Schiedam de Veste.
Volledig scherm
Rob Richters, een van de oprichters van Hotspot Hutspot, ontvangt een cheque van Rotary Schiedam de Veste. © Rotary Schiedam de Veste

Rotary Schiedam de Veste schenkt maaltijden aan Hotspot Hutspot

Rotary Schiedam de Veste doneert 165 uitgestelde maaltijden aan Hotspot Hutspot, dat binnenkort haar deuren opent in de voormalige Comeniusgymzaal aan de Kloosterplaats in Schiedam.

Hotspot Hutspot werkt met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en heeft ook twee succesvolle vestigingen in Rotterdam. Door de coronacrisis heeft de club het nu erg moeilijk. Om de continuïteit te waarborgen en om klanten te helpen, heeft zij tijdelijk een website voor crisiscatering geopend. Doel is betaalbare voedzame maaltijden te kunnen blijven verzorgen voor mensen uit Rotterdam, Schiedam en omstreken. Een maaltijd kost slechts 6,50 euro.

Uitgestelde maaltijd

Met de actie van Rotaryclub Schiedam de Veste hebben de leden een zogenoemde ‘uitgestelde maaltijd’ gedoneerd, bestemd voor personen die dat niet kunnen betalen. Manja van der Plasse van Rotaryclub Schiedam de Veste heeft de cheque inmiddels overhandigd aan Rob Richters, een van de oprichters van Hotspot Hutspot. 

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen