Hond Doris speelt met kinderen van IKC Van Kampen. Tweede van rechts is Sacha Kemner, leerling in groep 6/7. De andere kinderen op de foto zitten op de peuterspeelzaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Hond Doris speelt met kinderen van IKC Van Kampen. Tweede van rechts is Sacha Kemner, leerling in groep 6/7. De andere kinderen op de foto zitten op de peuterspeelzaal. © Roel Dijkstra

Sacha voelt zich veel gelukkiger door therapiehond Doris: ‘Ze kan heel goed geheimen bewaren’

Dankzij therapiehond Doris zitten meerdere leerlingen van Integraal Kindcentrum (IKC) van Kampen in Vlaardingen een stuk beter in hun vel. Sacha Kemner gaat regelmatig met Doris op stap. ,,Honden hebben geen oordeel en dat is fijn.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.