Volledig scherm
Handsome Poets trok in 2017 veel publiek naar de Kloosterplaats. Het eerste lustrum van ‘Where we've met’ wordt dit jaar op het parkeerterrein tegenover Molen de Palmboom gevierd. © archieffoto Dennis Wisse

Schiedams feest ‘Where we've met’ krijgt heuse festivalcamping

Festival Where we've met viert het eerste lustrum van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli op het parkeerterrein bij molen De Palmboom. Het Schiedamse evenement voegt dit jaar een derde dag toe aan het programma én heeft zelfs een heuse festivalcamping.

De organisatie denkt tussen de voormalige jeneverdistilleerderijen en de molen een perfecte plek te hebben gevonden voor een feestje. De camping wordt mede mogelijk gemaakt door projectontwikkelaar Van Wijnen, die de nieuwe woonwijk Leven in de Branderij realiseert. 

Op Camping Dirkzwager worden de tenten van tevoren al opgezet én er wordt voor ontbijt gezorgd. Alleen de slaapspullen moeten bezoekers zelf meenemen. Een campingticket kost 45 euro per persoon, mensen die samen komen betalen 65 euro.

Julia Zahra, winnares van The Voice of Holland, is samen met haar band de headliner op de vrijdag. De extra zondag staat in het teken van het gezin, voor jong en oud is er dan iets te beleven.

Elke ochtend op de hoogte van laatste nieuws uit de regio Waterweg? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen