Volledig scherm
Steef van den Boom presenteert zich volgende week maandag als sportformateur van Maassluis. © Josine Voogt

Steef van den Boom benoemd tot sportformateur van Maassluis

De gemeente Maassluis heeft Steef van den Boom benoemd tot sportformateur.

Van den Boom presenteert zich aan het publiek op maandagavond 25 november als in het Lentiz Revius Lyceum de startbijeenkomst plaatsvindt van het Lokaal Sportakkoord. Sport- en beweegaanbieders, partijen uit het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en andere geïnteresseerden zijn welkom om mee te praten over de toekomst van sport en bewegen in Maassluis.

Hoe zorgt Maassluis ervoor dat iedereen in de stad met plezier kan sporten en bewegen, is bijvoorbeeld een vraag die centraal staat. Maar ook: hoe zorgen we ervoor dat verenigingen vitaal zijn en blijven en hoe kunnen sportaccommodaties multifunctioneel worden ingezet?

Maassluis Sportakkoord

Deze bijeenkomst geldt als start om uiteindelijk te komen tot een Maassluis Sportakkoord. De input hieruit wordt ook gebruikt voor de nieuw te schrijven sportnota. Van den Boom leidt als onafhankelijk formateur het proces en presenteert medio 2021 een plan.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door voor 21 november een e-mail te sturen naar: e.de.jong@maassluis.nl.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen